Junior Maskinprojektör Uppsala

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din problemlösningsförmåga och din önskan om att ständigt utveckla dig själv inom ditt teknikområde  för att självständigt och med stöd av kollegorna arbetar med utredningar och projektering av maskininstallationer vid vatten- och avloppsreningsverk.. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 1–3 års erfarenhet efter examen, gärna med praktisk erfarenhet från vattenverk, avloppsreningsverk eller liknande verksamhet och är högskole- eller civilingenjör. Om du är vår nya Junior Maskinprojektör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet VA-process

Som vår nya Junior Maskinprojektör kommer du att vara en del av vår VA-Processenhet som består av 15 drivna och kompetenta ingenjörer som tillsammans har lång erfarenhet av att arbeta inom alla delar av projektcykeln. Vi arbetar med allt från utredningar till att uppdragsleda stora projekt som involverar flera teknikområden. Ett av våra flaggskepp som drivs från Uppsalakontoret är Stockholm Vattens stora satsning på den framtida avloppsförsörjningen för Stockholm, där vi varit med från förstudie till detaljprojektering. Vi är en avdelning där vi i hög grad samarbetar och stöttar varandra i projekten som vi driver och arbetar i, både inom enheten men även tillsammans med övriga VA-processenheter inom Sverige och Norden. För att trivas hos oss bör du vara en lagspelare med framåtanda som sporras av att se nöjda kunder och leverera med hög kvalitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkerställa optimal teknisk funktion i våra leveranser genom korrekt val av utrustning och design av tekniska lösningar.
  • Vara delaktig i designen i stora projekt som leds av en projekteringsledare.
  • Ta fram, strukturera och säkerställ korrekt dokumentation i projekten. Säkerställa att både internt kvalitetssystem och bestämmelser och standarder efterföljs.
  • Vara ute på plats för att träffa kunden och förstå förutsättningarna.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst 1–3 års erfarenhet efter examen, gärna med praktisk erfarenhet från vattenverk, avloppsreningsverk eller liknande verksamhet.
  • Är högskole- eller civilingenjör.
  • God datorvana är ett krav. Kunskap och vana att projektera i AutoCAD-miljö är en fördel.
  • Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska

Du är en person som använder dina analytiska färdigheter, din perception och ditt holistiska synsätt för att möta våra kunders behov och skapa största möjliga värde. Genom att kombinera teknik och design knyter du ihop trådarna i våra projekt och bidrar konkret till vår affär. Du är flexibel och har lätt att ta in nya perspektiv och externa insikter. För att du ska prestera på topp och behålla ditt engagemang krävs ett förtroendeingivande och tillitsfullt ledarskap där du får erkännande för dina prestationer.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25/04/2019.

Deadline 2019-04-25
Workplace Uppsala

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae