KESÄTYÖ Projekti-insinööri (rakennuttaminen)

Hei sinä opintojesi loppuvaiheessa oleva talopuolen insinööri- tai diplomi-insinööri opiskelija!

Hae meille kesäharjoitteluun avustaviin projekti-insinöörin tehtäviin talopuolen rakennuttamisen yksikköömme Tampereelle. Avustat projektipäälliköitä eri hankkeissa kokemuksesi mukaisesti. Työhön sisältyy myös hankkeiden kustannusseurantaa, kokouksien ja urakkakilpailutuksien valmistelua sekä suunnittelunohjausta. Hoidat myös halutessasi lyhyitä rakennustöiden valvojien kesälomasijaisuuksia. Yksikkömme hankkeet sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Osana rakennuttamisen yksikköämme pääset kokemaan projektijohtamisen laidasta laitaan – pienistä projekteista aina suuriin kompleksisiin projekteihin asti! Tarvittaessa voit myös jatkaa syksyllä osa-aikaisesti.

Odotamme
Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva talopuolelle suuntautunut insinööriopiskelija. Aiempi työmaakokemus katsotaan eduksesi. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja pystyt konkretisoimaan hankkeen hyödyt ja haasteet ymmärrettävällä tavalla ja vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta asiakkaille. Sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että työtehtävien kehittämiseen. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Klemetti, puh. (040) 661 4241.

Deadline 2019-02-17
Workplace Tampere

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae