Ljusdesigner/Belysningskonsult

Vi söker en ljusdesigner/belysningskonsult som vill vara med och utveckla gruppen inom Belysning på Ramboll. I rollen kommer du att få möjlighet att arbeta med belysningsgestaltning både inom byggnader och utomhus. Är du sugen på att ta ditt nästa steg i karriären och bli vår nya ljusdesigner/belysningskonsult - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som ljusdesigner/belysningskonsult kommer du att vara en del av vår avdelning inom Elteknik på Stockholmskontoret som ligger i fina lokaler nära Mariatorget. Enheten inom Elteknik består av 25 medarbetar där 4 personer arbetar med belysning. Vi letar nu efter någon som kommer vara med och utveckla enheten och få den att växa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Arbeta med projektering och belysningsstyrningar av belysningsanläggningar
  • Leda uppdrag och ha kontakten med kunden
  • Arbeta med belysning både inom byggnader och utomhus


Vi tror att du:

  • Har gedigen erfarenhet som ljusdesigner eller belysningskonsult
  • Arbetat i AutoCAD
  • Arbetat i ljusgestaltningsprogram som Dialux Evo
  • Har en akademisk utbildning inom ljus (meriterande)
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska


Du är en person som är uppmärksam och grundlig, med öga för hur vi visualiserar våra tjänster och adderar mervärde för våra kunder. Du presterar som bäst när du samarbetar med andra ambitiösa och drivna personer i utmanande och banbrytande projekt med ett meningsfullt syfte. För att du ska växa som individ och utveckla din kompetens krävs ett uppmuntrande och stödjande ledarskap.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

#RambollSverige

Deadline 2019-01-20
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae