Byggledare Hus

Vi söker en Byggledare inom husbyggnad som är intresserad av att arbeta med utmanande uppgifter i spännande projekt. Vi tror att du har erfarenhet av byggledning inom husbyggnad för att lyckas i detta jobb. Om du är vår nya Byggledare - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som byggledare inom husbyggnad kommer du att vara en del av vår enhet inom fastighet och tillhöra avdelningen projektledning i Stockholm. På enheten arbetar idag 11 personer med olika specialistkompetens inom byggledning och projektledning. Vi jobbar idag i en rad olika uppdrag som SISAB, Scandinavian Expo och ombyggnationen av Gallerian i Stockholm (Urban Escape). Vi utför uppdrag både ute hos kund, på projektkontor eller på Rambolls kontor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Vara kundens förlängda arm mot entreprenören
  • Ansvara för entreprenadens ekonomi med att granska fakturor, uttag och ÄTor
  • Leda byggmöten på byggarbetsplatsen
  • Gå igenom miljö- och kvalitetsdokumentation


Vi tror att du:

  • Har akademisk utbildning eller examen från yrkeshögskola inom bygg eller fastighet
  • Har minst 5 års erfarenhet från att arbeta med byggledning inom hus- eller markprojekt
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga, lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

#RambollSverige

Deadline 2019-02-03
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae