UPPDRAGSLEDARE VA-TEKNIK, VÄSTERÅS

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet från att leda projekt samt ditt intresse för VA-teknik  för att arbeta med projektering av VA-ledningsnät, alternativt ledningssamordning av markförlagda ledningar. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från att leda projekt och har ett starkt engagemang och kan arbeta självständigt.. Om du är vår nya Uppdragsledare VA-teknik, Västerås - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet VA-teknik, Västerås

Som vår nya Uppdragsledare VA-teknik, Västerås kommer du att vara en del av vår globala marknadssektor Ramboll Water som är en internationell organisation med ett holistiskt arbetssätt kring en av världen viktigaste resurser: rent vatten. Vi är 600 vattenkonsulter, drygt 120 konsulter i Sverige, som arbetar med frågor kring vattenresurser, dricksvatten- och avloppsvattenrening inklusive slam och biogas, ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenfrågor samt klimatanpassningsfrågor. Du kommer ta en ledande roll i de uppdrag du medverkar i och ofta leda och instruera andra projektörer både externt och internt. Du skall kunna vara flexibel och arbeta i projektens alla cykler från genomförande av förstudier och systemhandlingar till upprättande av förfrågningsunderlag. I vissa projekt ingår även byggstöd under genomförandefasen

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppdragsledning
  • Ansvara för uppdrag rörande VA-teknik, ledningsnät
  • Vara delaktig i kompetens- och affärsutveckling på enheten
  • Teknikansvarig i multidisciplinära uppdrag tvärprojekt

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet från projektering av VA-ledningsnät eller samordning av markförlagda ledningar.
  • Högskoleingenjör eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet
  • Kunskaper i CAD och anläggnings-AMA
  • Kunskaper i engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-04-25.

Deadline 2019-04-25
Workplace Västerås

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae