Ledningssamordnare VA-teknik, Västerås

Vi söker en ledningssamordnare som är intresserad av samordningsfrågor i anläggningsprojekt. För att lyckas i detta jobb tror vi att du har tidigare erfarenheter inom ledningssamordning, har ett starkt engagemang och kan arbeta självständigt. Om du är vår nya ledningssamordnare - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som ledningssamordnare kommer du att självständigt arbeta med ledningssamordning inom våra anläggningsprojekt. Du kommer ta ett övergripande ansvar inom teknikområde ledningssamordning i de uppdrag du medverkar i samt ofta leda och instruera andra projektörer både externt och internt. Du skall kunna vara flexibel och arbeta i projektens alla cykler från genomförande av förstudier och systemhandlingar till upprättande av förfrågningsunderlag. I vissa projekt ingår även byggstöd under genomförandefasen.

Du kommer att vara en del av Ramboll water som är en internationell organisation med ett holistiskt arbetssätt kring en av världen viktigaste resurser: rent vatten. Vi är 600 vattenkonsulter, drygt 120 konsulter i Sverige, som arbetar med frågor kring vattenresurser, dricksvatten- och avloppsvattenrening inklusive slam och biogas, ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenfrågor samt klimatanpassningsfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Ansvara för ledningssamordning rörande anläggningsprojekt
  • Vara delaktig i kompetens- och affärsutveckling på enheten
  • Delta i multidisciplinära uppdrag tvärprojekt


Vi tror att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet från projektering av VA-ledingsnät eller samordning av markförlagda ledningar.
  • Högskoleingenjör eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet
  • Kunskaper i CAD och anläggnings-AMA
  • Goda kunskaper i engelska


Du är en person som använder dina analytiska färdigheter, din perception och ditt holistiska synsätt för att möta våra kunders behov och skapa största möjliga värde. Genom att kombinera teknik och design knyter du ihop trådarna i våra projekt och bidrar konkret till vår affär. Du är flexibel och har lätt att ta in nya perspektiv och externa insikter. För att du ska prestera på topp och behålla ditt engagemang krävs ett förtroendeingivande och tillitsfullt ledarskap där du får erkännande för dina prestationer.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

#rambollsverige

Deadline 2019-02-28
Workplace Västerås

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae