PROJEKT- OCH BYGGLEDARE

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet inom byggledning inom fastighetsbranschen för att ta dig an spännande projekt inom anläggning, miljö, hållbarhet och installationsledning. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från roller som entreprenör, konsult eller beställarroller . Om du är vår nya Projekt- och byggledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Projektledning

Som vår nya Projekt- och byggledare kommer du att vara en del av vår grupp som är 4 medarbetare och till hör distrikt Mälardalen med en enhet i Uppsala på ca 25 medarbetare. Inom distriktet har vi har flera olika kunskapsområden som exempelvis anläggning, miljö och hållbarhet, installationsledning och projekt/byggledning, besiktning samt ett antal olika av specialistkunskaper. Våra uppdrag sträcker sig från att hjälpa kunder från idéstadiet fram till överlämnande av färdig produkt, det innebär både nybyggnader samt ombyggnader åt både små och stora kunder. Största delen av våra kunder är långsiktiga flergångskunder, tex kommuner, Bostads AB Mimer, Wasakronan, Specialfastigheter, Jernhusen m.fl. Våra 2 största uppdrag just nu är kv: Gasklockan åt Mimer och Westinghouse.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • projektledning, rådgivning och projekteringsledning
  • besiktning, beskrivning
  • kalkylering, riskhantering

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av projekt- och byggledning inom fastighetsbranschen
  • Haft olika roller i fastighetsbranschen
  • Har en relevant utbildning, föredragsvis högskoleutbildning dock ej ett krav

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll in Sweden

At Ramboll your professional passion powers high quality and innovation from the idea phase over strategy development to execution of projects that add the Ramboll touch on a sustainable future.

Being a foundation owned company our deeply rooted core values direct us to always work from the highest ethical standards, and we trust and expect you to take responsibility and make decisions you can be proud of. Ramboll is the 4th largest engineering, design and consultancy company in Sweden.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-02-09.

Deadline 2019-02-09
Workplace Västerås

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae