Senior VVS ingenjör

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet av arbete som VVS-konsult i en affärsnära roll, antingen som specialist eller uppdragsledare för att vara med på en tillväxtresa där du kommer få arbeta med spännande uppdrag nationellt med fokusering på Luleå- Bodenområdet med omnejd. Möjlighet finns till internationellt arbete vid intresse. Avdelningen har som en del av sin specialkompetens installationsteknik inom flygplatser. [lägg till det mest spännande och utmanande med tjänsten, t.ex. att bidra till innovativa och högkvalitativa designlösningar]. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 7-8 års erfarenhet från arbete som VVS-ingenjör eller Uppdragsledning inom VVS. Om du är vår nya Senior VVS ingenjör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet inom VVS

Som vår nya Senior VVS ingenjör kommer du att vara en del av vår grupp i Luleå och Boden som består av ett 10 tal medarbetare inom VVS. Gruppen inom VVS är i en tillväxtfas och vi ser att den här personen kommer vara en av nyckelpersonerna. Vi har nya fräscha lokaler i Luleå som ligger trevligt beläget vid Köpmantorget. Lokalerna i Boden kommer inom kort att genomgå en renovering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Konstruktion av VVS-system, utredningar och/eller energieffektiviseringar.
  • Att arbeta i projekt nationellt med fokus på regionen Luleå-Boden. Möjligheter att arbeta internationellt om intresse finns.
  • Utvecklas i din roll som VVS-ingenjör för att kunna bli expert inom ett område eller ta ett större ansvar vid uppdragsledning.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Konstruktion av VVS-system, utredningar och/eller energieffektiviseringar.
  • Att arbeta i projekt nationellt med fokus på regionen Luleå-Boden. Möjligheter att arbeta internationellt om intresse finns.
  • Utvecklas i din roll som VVS-ingenjör för att kunna bli expert inom ett område eller ta ett större ansvar vid uppdragsledning.
     

Du är en person med genuint intresse för att skapa hållbara affärsrelationer och hitta nya lösningar för våra kunder – alltid med respekt för människor och natur. Ditt engagemang, din känsla för affärer och din uppfinningsrikedom när det gäller problemlösning är en tillgång i arbetet med att driva vår affär vidare. För att du ska lyckas krävs att du får ett tydligt mandat och ett ledarskap där du är delaktig och involverad i att staka ut vägen framåt.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 14-02-2019.

Deadline 2019-02-14
Workplace Boden

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae