Byggledare inom bygg- och anläggningssektorn

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din planeringsförmåga i en central roll hos oss. Du kommer ansvara för att driva våra projekt inom bygg och anläggning framåt på ett målinriktat sätt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en erfarenhet som byggledare eller som platschef. Om du är vår nya Byggledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Samhällsbyggnad

Som vår nya Byggledare kommer du att vara en del av vår samhällsbyggnadsenhet i nord. Enheten består idag av 16 samhällsbyggnadskonsulter där du som byggledare kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom mark/väg, plan, landskap samt projekt- och byggledning. Som byggledare kommer du att få möjlighet att arbeta med många spännande kunder som exempelvis Fortifikationsverket samt olika gruv- och bostadsbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Följa upp entreprenadens arbete
  • Ansvara för ekonomi med att granska fakturor, uttag och ÄTor
  • Vara med på byggmöten ute på plats
  • Gå igenom miljö- och kvalitetsdokumentation

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Har minst 10 års erfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn
  • Har arbetat som byggledare eller som platschef inom entreprenader
  • Har arbetat i trafikmiljö med grundläggning, spont, markförstärkning, berg, betong, ledningsarbete, vägbyggnad eller motsvarande inom järnväg
  • Är civil-, högskole- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Transport-division

Våra 3000 experter skapar innovativa, hållbara och levande miljöer världen över. Från flygplatser till broar, tunnlar och järnvägar arbetar vi för att människor och varor ska kunna förflyttas på det mest effektiva och hållbara sättet. Vårt fokus på "Smart Mobility" säkerställer att vi med digitalisering som hjälp skapar stadsplaner som integrerar alla former av transport.

Ramboll in Sweden

At Ramboll your professional passion powers high quality and innovation from the idea phase over strategy development to execution of projects that add the Ramboll touch on a sustainable future.

Being a foundation owned company our deeply rooted core values direct us to always work from the highest ethical standards, and we trust and expect you to take responsibility and make decisions you can be proud of. Ramboll is the 4th largest engineering, design and consultancy company in Sweden.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 28.04.2019.

Deadline 2019-04-28
Workplace Boden

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae