Prosjektingeniør elektro

Avdeling tekniske systemer i Kristiansand og Arendal er i vekst, og vi søker nå deg til en spennende og fremtidsrettet stilling som elektrorådgiver. Vi har som ambisjon å være i forkant av utviklingen og investerer både i teknisk utstyr og kompetanseutvikling. Hos oss vil du være en del av et team på 23 som har høye faglige ambisjoner og som har det hyggeligste fagmiljøet på Sørlandet. Arbeidssted vil være ved vårt kontor i Kristiansand eller Arendal.

Om stillingen

Som prosjektingeniør hos oss vil du kunne jobbe med spennende og ambisiøse prosjekter både innen bygg, Industri og samferdsel. Vi samarbeider også med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge og er aktive i vårt nasjonale fagnettverk. Dine hovedoppgaver vil være innen dimensjonering, tegning og modellering samt rådgivning innenfor elektrofaget. Vi ser det som en stor fordel om du har kjennskap til følgende programmer:

  • FebDok
  • EDSA Paladin Design Base
  • Revit Naviate
  • Relux eller Dialux

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er engasjert og er motivert for å utvikle deg i et fremtidsrettet selskap, samtidig som du ser verdien av å skape gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har god elektroteknisk erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Du må trives med samarbeid i en dynamisk hverdag.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team og gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Tverrfaglig forståelse
  • Fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Avdelingsleder Tekniske systemer: Astor Rønnestad +47 91347941, Astor.ronnestad@ramboll.no

Søknadsfrist: 27. Januar 2019.

Deadline 2019-01-27
Workplace Arendal

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae