VVS Rådgiver

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt erfaring innenfor VVS i en stilling hvor du får være med å bidra til å være i forkant av utviklingen . For denne rollen trenger du ha minst 5 års erfaring innen prosjektering av VVS-prosjekter . Er du vår nye VVS Rådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds
Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår VVS, energi og miljø avdeling
Som vår nye VVS Rådgiver blir du en del av et team på 23 som har høye faglige ambisjoner og har det hyggeligste, beste og sterkeste fagmiljøet på Sørlandet. Som VVS-rådgiver hos oss vil du jobbe i varierte prosjekter for ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idé-utvikling til ferdigstilt bygg og videre med rådgiving i driftsfasen. Vi samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge. Det er viktig for oss at du deler din kompetanse og bidrar nasjonalt til videreutvikling av fag og verktøy. Dine hovedoppgaver vil være som fagansvarlig VVS rådgiver, som i samarbeid med mange andre fag, utvikler de beste løsningene.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Oppdragsledelse
  • Fagansvarlig innen et eller flere VVS-fag
  • Bidra til videreutvikling av VVS-faget
  • Noe markedsarbeid som kundemøter og tilbudsarbeid må påregnes.


Vi støtter den faglige utviklingen din
Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team og gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk


I denne rollen vil det være en fordel om du også: har erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av oppdrag med minst 5 års erfaring innen prosjektering av VVS-prosjekter. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Du må trives med samarbeid i en dynamisk hverdag. Vi ser etter deg med minimum bachelor grad, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden

Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur 
Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge
Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du
Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27-01-2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Eirik Birkeland på telefon 41687873 eller epost eirik.birkeland@ramboll.no
Astor Rønnestad, avdelingsleder tekniske systemer, telefon 91347941, astor.ronnestad@ramboll.no

Deadline 2019-01-18
Workplace Kristiansand

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae