Studentermedhjælper med erfaring inden for .NET/C# udvikling

Rambøll er den førende danske rådgiver inden for telekommunikation, og vores danske og internationale kunder har givet os mange nye og spændende opgaver. Vi har derfor rigtig travlt og er hele tiden på udkig efter flere dygtige kolleger. Et af de områder hvor vi i dag har behov for flere medarbejdere er indenfor IT-udvikling til telebranchen. Her udvikler, drifter og vedligeholder vi RamSite, som er Rambøll’s IT-system til styring af bl.a. udbygningen af de mobile netværk. RamSite bruges af teleoperatører både i ind- og udland.

Dine opgaver som studentermedhjælper
I afdelingen står vi overfor en række nye spændende opgaver både i form af nye kunder, men også som følge af vores ønske om, kontinuerligt at videreudvikle applikationen. Den primære klient del i RamSite er lavet i Silverlight 5, men skal inden for den nærmeste fremtid flyttes til en anden teknologi. Mobilversionen er lavet som en ASP.NET MVC applikation. Server delen er lavet i .NET/C# og WCF. For at imødekomme disse udfordringer har vi behov for at udvide med en studiemedhjælper, der er interesseret i at stifte bekendtskab med både front end og back end.

Vi forestiller os, at du vil bevæge dig inden for følgende arbejdsområder:

  • Back-end programmering (.NET / C#)
  • Front-end programmering (JavaScript / Silverlight 5 / JQuery mobile / HTML / CSS)
  • Lave fejlfinding og rettelser på den eksisterende application
  • Kontinuerligt forbedre applikationen i samarbejde med dine kolleger


Dig og dine kompetencer
Vi forestiller os, at du er indskrevet på et studie inden for IT, hvor der er en overvejende del programmering.

Udover at være selvstændig og ansvarsfuld, vil den ideelle kandidat besidde følgende egenskaber:

  • Praktisk erfaring med objektorienteret analyse og design
  • Kendskab til .NET frameworket og dets arkitektur
  • Interesse (og gerne erfaring) med webudvikling
  • Lysten til at lære nyt


Vi tilbyder
Vi tilbyder et afvekslende og selvstændigt job med mange udfordringer i en af Nordens førende vidensorganisationer med gode muligheder for personlig udvikling i et dynamisk og stærkt fagligt miljø.

Bliv en del af afdelingen Tower Solutions & RamSite
I Tower Solution og Ramsite laver vi projekter indenfor master og tårne på et internationalt niveau. Vi har projekter i både Danmark, Europa, Afrika samt Asien. Udover design af løsninger til vores kunder, står vi også for projektledelse, tilsyn m.m. omkring vores løsninger. Du vil blive en del af et team bestående af projektchefer, projektledere samt projektmedarbejdere, som alle har en ingeniørmæssig eller teknisk baggrund. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger i vores division, samt med ingeniører fra vores kontor i Indien.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 15.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Chefkonsulent, Frank Gjerum Nielsen på tlf. 5161 6809.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning, karakterudskrift samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”. Vi forventer at afholde samtaler i februar måned og med opstart hurtigst muligt hereafter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Deadline 2019-01-31
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae