Enhetschef - Geoteknik

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet som ledare och ditt driv att leda vägen och flytta fram våra positioner för att utveckla en grupp på ett 20-tal medarbetare med hög kompetens inom geoteknik, mätteknik och fältgeoteknik. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 3 års erfarenhet från en ledande position, antingen från större uppdrag alternativt teamledare/enhetschef. Om du är vår nya Enhetschef- Geoteknik - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Geoteknik

Som vår nya Enhetschef- Geoteknik kommer du att vara en del av vår geoteknikavdelning som är en blandad grupp på ett 20-tal medarbetare i varierad ålder och bakgrund. Du kommer att arbeta med att få till ett bra samarbete nationellt inom Geoteknik, inom andra områden på affärsområdet men även med våra kollegor i Indien. I affärsområdet Samhällsbyggnad Mitt ingår även Berg, Väg och Gata, Trafik, Landskap, Stadsplanering samt en samhällsbyggnadsenhet i Falun. På geoteknik har vi en stor bredd på uppdrag, gällande både karaktär och storlek. Vi arbetar idag med en rad olika spännande projekt som exempelvis med Bromsten, Väsjö Torg och Rosenlundsparken. I rollen som enhetschef sitter du med i ledningsgruppen för affärsområde mitt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Resultat- och personalansvar för enheten
  • Driva enheten Geoteknik i förändringsresan som pågår på Ramboll
  • Att leda enheten för att hitta nya samarbetsmöjligheter, både internt och externt

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Har minst 3 års erfarenhet från en ledande position, antingen från större uppdrag alternativt teamledare/enhetschef
  • Har minst 7 års erfarenhet från att arbeta inom området geoteknik
  • Är civilingenjör inom geoteknik eller har gedigen kunskap om området
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du är en ambassadör för förändring och visar stort engagemang och hängivenhet i utvecklandet av vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. För att du ska få rätt förutsättningar och befogenhet att utöva ditt ledarskap behöver du en visionär, inspirerande och öppen ledare.

Välkommen till vår Transport-division

Våra 3000 experter skapar innovativa, hållbara och levande miljöer världen över. Från flygplatser till broar, tunnlar och järnvägar arbetar vi för att människor och varor ska kunna förflyttas på det mest effektiva och hållbara sättet. Vårt fokus på "Smart Mobility" säkerställer att vi med digitalisering som hjälp skapar stadsplaner som integrerar alla former av transport.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 03.02.2019.

Deadline 2019-03-10
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae