Uppdragsledare till Väg, Gata och Mark

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din problemlösningsförmåga och erfarenhet av markprojektering för att ansvara för och leda uppdrag inom väg, gata och mark och skapa hållbara affärsrelationer och nya lösningar för våra kunder. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av väg-, gatu- och markprojektering och är van at leda uppdrag. Om du är vår nya Uppdragsledare til Väg, Gata och Mark - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Väg, Gata och Mark.

Som vår nya Uppdragsledare till Väg, Gata och Mark kommer du att vara en del av vår enhet som har medarbetare i Stockholm, Eskilstuna och Uppsala. Vi består idag av 23 medarbetare personer och vi söker dig som ska komplettera vårt team för att kunna fortsätta att utvecklas. Våra uppdrag omfattar förändringar av befintliga vägar och kvarter, samt exploatering av helt nya områden. På enheten samarbetar vi även tätt med de andra disciplinerna på affärsområdet Samhällsbyggnad i multidisciplinära projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för och leda uppdrag inom väg, gata och mark
  • Projektering av vägar, gator och mark i huvudsak i projekterings- och produktionsskedet
  • Fungera som en mentor för juniora medarbetare
  • Leda uppdrag inom Väg, Gata och Mark men även uppdrag tillsammans med de andra disciplinerna Trafik, Landskap och Plan

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av väg-, gatu- och markprojektering
  • Van att leda uppdrag inom väg-, gatu- och markprojektering
  • Van att samarbeta med kunder och andra intressenter
  • Kandidat eller masterexamen inom samhällsbyggnad eller väg och vatten med inriktning anläggning.
  • Erfarenhet av något av programvarorna AutoCAD Civil 3D, NovaPoint eller Bently Power Civil.
  • God vana att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Du är en person med genuint intresse för att skapa hållbara affärsrelationer och hitta nya lösningar för våra kunder – alltid med respekt för människor och natur. Ditt engagemang, din känsla för affärer och din uppfinningsrikedom när det gäller problemlösning är en tillgång i arbetet med att driva vår affär vidare. För att du ska lyckas krävs att du får ett tydligt mandat och ett ledarskap där du är delaktig och involverad i att staka ut vägen framåt.

Välkommen till vår Transport-division

Våra 3000 experter skapar innovativa, hållbara och levande miljöer världen över. Från flygplatser till broar, tunnlar och järnvägar arbetar vi för att människor och varor ska kunna förflyttas på det mest effektiva och hållbara sättet. Vårt fokus på "Smart Mobility" säkerställer att vi med digitalisering som hjälp skapar stadsplaner som integrerar alla former av transport.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 14.04.2019.

Deadline 2019-04-14
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae