Teollisuuden ympäristöasiantuntija (Lahti tai Espoo)

Toiminnan laajentuessa ympäristö- ja terveystoimialalla toimiva Risk management -yksikkömme hakee uusia kemikaali- ja prosessiturvallisuuden osaajia. Palvelut kattavat erilaiset EHS-vastuuselvitykset, EHS- vaatimustenmukaisuusarvioinnit ja auditoinnit, turvallisuusauditoinnit (prosessi-, kone- ja kemikaaliturvallisuus), johtamisjärjestelmät (ISO 14001, OHSAS 18001), riskienhallintaan ja prosessiturvallisuuteen liittyvät selvitykset, ATEX-arvioinnit ja räjähdysvaarallisten tilojen luokitukset, erilaiset ympäristö- ja terveysriskien arvioinnit, ympäristölakipalvelut ja erilaiset edellämainittuihin palveluihin liittyvät koulutuspalvelut.

Haemme yksikössämme toimivaan Environmental risk management-ryhmäämme teollisuuden ympäristöasiantuntijaa (Ympäristökonsultti). Ryhmämme työskentelee etenkin teollisuusasiakkeidemme ympäristö- ja kemikaalilupaprosesseihin liittyvien selvitysten sekä kemikaali- ja ympäristöturvallisuuteen liittyvien asiantuntijapalveluiden parissa. Ensisijainen työntekopaikka voi olla Lahti tai Espoo.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI, FM tai Ins.AMK) ja teknisen, kemikaali- ja/tai prosessiturvalisuuteen keskittyvän osaamisen lisäksi kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja pystyt konkretisoimaan hankkeen hyödyt ja haasteet ymmärrettävällä tavalla ja laadukkaasti. Sinulla on aktiivinen ja ennakkoluuloton ote uusiin tehtäviin sekä halu oman työsi kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla. Pidät haasteista ja uuden oppimisesta. Suomen lisäksi myös englanti on sinulle luonteva työkieli.

Tarjoamme
Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä ja projekteja, erinomaiset kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön, asiantuntevat kollegat sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 22.1.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Katariina Koikkalainen (040 143 1326).

Deadline 2019-01-22
Workplace Lahti

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae