LEED/BREEAM/elinkaari -asiantuntija

Haluamme luoda kestävää yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Haemme Green Building and Sustainability -konsultointiyksikköön ympäristösertifiointien (esim. LEED, BREEAM, WELL, RTS) ja elinkaarisuunnittelun asiantuntijaa. Tehtävänäsi on avustaa asiakkaitamme olemassa olevien kiinteistöjen ja rakennushankkeiden ympäristö- ja energiatehokkuustavoitteiden määrittämisessä, ohjauksessa ja toteutumisen varmistamisessa.

Tehtäväsi yksityiskohtaisempi sisältö ja painopiste sekä tehtävänimike muokataan osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Voit toimia tai kasvaa myös projektipäälliköksi ja vastata projektien johtamisesta, koordinoimisesta sekä asiakaskontakteista itsenäisesti. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Espoossa, mutta myös muut aluetoimistomme ovat mahdollisia sijaintipaikkakuntia.

Tarjoamme näköalapaikan Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, urapolun kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla sekä ennen kaikkea viihtyisän ja asiantuntevan työyhteisön.

Odotamme
Odotamme sinulta innostunutta ja itsenäistä otetta työhön, korkeakoulututkintoa sekä ymmärrystä rakentamisen ja kiinteistön pidon elinkaaritaloudellisista ratkaisuista. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kiinteistö- tai rakennusalalta sekä taloteknisten järjestelmien ja kiinteistöjen ympäristösertifiointijärjestelmien tuntemista. Olet kiinnostunut uuden kehittämisestä ja osaat hyödyntää muun asiantuntijatiimin osaamista. Energiatehokkuus, elinkaarikustannukset, kiertotalous ja ympäristövaikutukset ovat asioita, jotka herättävät sinussa kiinnostusta. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Tulet toimeen sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lue lisää tehtävästä ja täytä hakulomake nettisivuillamme www.ramboll.fi/tyopaikat viimeistään 27.1.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kari Hiltunen, puh. (050) 560 9756.

Deadline 2019-01-27
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
First Floor, Emerald Building
Oud Metha Road
PO Box 116921, Dubai, UAE
Tel:+971 4 334 3616
Fax:+971 4 334 3617

Mail: info@ramboll.ae